Pris Stubbfräsning

Pris stubbfräsning

Första stubben

1,300 kr

Standard stubbfräsning ca 10cm djup, och är efter RUT-avdrag. Stubbens maxdiameter är 70cm inklusive rotben. Om stubben är bredare är pristillägget +120kr/dm. (stubbar av ek är dubbla kostnaden). Framkörningsavgift tillkommer.

Resterande stubbar

300 kr/'st

Standard stubbfräsning ca 10cm djup, och är efter RUT-avdrag. Stubbens maxdiameter är 70cm inklusive rotben. Om stubben är bredare är pristillägget +120kr/dm.

Övriga villkor stubbfräsning

Ibland händer det att stubbarna är större, bredare eller placerade otillgängligt vilket påverkar priset för stubbfräsning.

Stubbfräsning är något vi uppskattar att göra och vi vill göra det enkelt för dig som kund. Så kontakta oss, skicka bilder och märk upp dina stubbar med exempelvis sprayfärg eller plastband så fräser vi bort dem åt dig. Det innebär att du inte behöver vara närvarande när vi tar bort dina stubbar åt dig.

Djupfräsning och rotben

Längre rotben kostar normalt någon extra hundralapp, men detta kan skilja sig från stubbe till en annan stubbe. Vid fräsning ned till 35cm djup är blir priset +50% extra på ovanstående priser. Andra faktorer som avgör är markförhållanden och placeringen av stubben.

Svåråtkomliga stubbar

Stubbar som är placerade intill husvägg, mur eller vid ett berg gör att vi måste vara mer försiktig. Det gör att arbetet tar längre tid och vi riskerar även att skada stubbfräsens tänder. Det gör att priset blir något högre.

Övrigt gällande pris stubbfräsning

Färjekostnader, tullavgifter och restid kan tillkomma beroende på hur långt vi måste resa.

TrädgårdSmart i Sverige AB Organisationsnummer: 559069-6364
© Copyright 2018 – 2021 TrädgårdSmart®